شیرآلات تهران دوش

نصب شیر اهرمی روشویی

ممکن است به دلیل خرابی یا تغییر دکوراسیون منزل نیاز به نصب شیر اهرمی روشویی پیدا کنید. البته بعضی مواقع به خاطر در دسترس نبودن تکنسین و یا نبودن شرایط برای مراجعه به تکنسین متخصص و یا اینکه نخواهیم هزینه اضافی متقبل شویم، می‌توانیم خودمان کار نصب یا تعمیر را انجام دهیم.

اگر لوازم مورد نیاز برای نصب در دسترس شما باشد و همه چیز خوب پیش برود، نصب شیرآلات کار سختی نیست. در این مقاله سعی داریم با توضیحات دقیق، نصب شیر اهرمی روشویی توسط خریداران را امکان پذیر کنیم تا خودتان بتوانید شیرآلات روشویی را نصب کنید.

اگر به روش نصب سایر شیرآلات اهرمی نیاز دارید نیز می‌توانید به این لینک مراجعه کنید.

 

نصب شیر اهرمی روشویی

بیشتر مردم  تصور می کردند که نصب تجهیزات ساختمانی و یا انجام کارهای فنی، دردسر ساز است و سعی می‌کردند آن را به افراد فنی بسپارند، اما در این آموزش به شما نشان می‌دهیم چگونه در هفت مرحله ساده و در کمتر از ۳۰ دقیقه، بتوانید شیر روشویی خود را خودتان نصب کنید و دیگر انتظار فرد متخصص را نکشید.

شیرهای روشویی معمولا دو مدل دارند. یا مدل قدیمی دارند و یا به صورت مدل‌های نوین هستند که بر روی سینک نصب می‌شوند. در واقع شیرهای روشویی در کشور معمولا به دو صورت دو پیچی یا اهرمی هستند.

در خانه‌های جدید معمولاً شیرآلات اهرمی مورد استفاده قرار می‌گیرد و شیرآلات پیچی در خانه‌های قدیمی به کار گرفته می‌شد.

مقاومت بالا در برابر خرابی و مصرف کمتر آب از ویژگی های شیرآلات اهرمی است از این رو نصب شیر اهرمی رواج بیشتری دارد. با تعویض مغزی یا کارتریج شیر اهرمی می‌توانید مشکل چکه کردن آب را حل کنید. اما اگر قصد تعویض و نصب شیر اهرمی روشویی را دارید این مقاله را تا انتها بخوانید.

برای نصب شیر روشویی به تجهیزات زیر نیاز خواهید داشت:

شیر روشویی + واشر اورینگ (درصورت نیاز) + بست نعلی + مهره نگه دارنده

لازم به ذکر است همه این تجهیزات داخل بسته بندی شیر روشویی موجود است و شما برای نصب فقط به ابزارهای زیر نیاز دارید:

  • آچار فرانسه
  • کاردک یا چاقو
  • سطل
  • روغن سیلیکون

نصب شیر روشویی یکی از مراحل حساس در راه اندازی انواع روشویی در محیط حمام و سرویس بهداشتی است. دسترسی به آب گرم و سرد عملا مستلزم نصب صحیح شیرآلات روشویی بوده و عدم اطلاعات کافی از نصب صحیح این قطعات با مشکلاتی مثل قطعی و ضعف آب روشویی در آینده همراه است.

طریقه نصب شیرهای دستشویی همانند شیرهای آشپزخانه است، تنها شما در اینجا ممکن است نیاز به جابجایی کاسه روشویی داشته باشید. در زیر مراحل نصب این نوع از شیرآلات را شرح می دهم:

مرحله ۱:

برای شروع ابتدا شیر اصلی آب (فلکه آب) را قطع کنید و یا دریچه‌های تآمین آب زیر روشویی را ببندید. سپس درپوش‌های لوله‌کشی آب سرد و گرم را باز کرده و جریان آب را به ‌صورت لحظه‌ای برقرار کنید، این کار برای خالی کردن آب اضافه است.

این کار همچنین موجب تخلیه رسوبات احتمالی موجود در لوله‌کشی شده و علاوه بر از بین رفتن رسوبات، باعث می گردد تا شیرهای واحد شما دیرتر رسوب بگیرد و عمر بیشتری داشته باشد.

علاوه بر این برای نصب شیر اهرمی روشویی تا جایی که دسترسی دارید، لوله‌های منتهی به شیر توالت را از روسوب و گرفتگی احتمالی پاکسازی کنید. برای این کار می‌توانید از محلول‌های حل کننده رسوبات آب در مسیر لوله‌ها و تجهیزات خاص در این زمینه استفاده کنید.

مرحله ۲:

با استفاده از آچار فرانسه شلنگ پیسوار شیرهای قدیمی را که به صورت دو سرمهره‌ای هستند از هر دو سمت باز کنید. از یک سمت به خطوط آب گرم و سرد و از سمت دیگر به شیرآلات وصل است. سپس شیرآلات قدیمی را از مکان خود بر روی روشویی جدا کنید.

مرحله ۳:

در ادامه برای نصب شیر اهرمی روشویی جدید، شیلنگ‌های پیسوار موجود در جعبه را ابتدا با دست و سپس به کمک آچار در جای خود محکم کنید. توجه داشته باشید برای نصب این شیلنگ‌ها به نوار تفلون نیازی نیست.

مرحله ۴:

ممکن است شیرآلات جدید دارای واشر یا پلیت جهت تمیز ماندن یا آب بندی بین شیرآلات و روشویی باشد، بنابراین واشر اورینگ را درست روی حفره کاسه روشویی قرار دهید تا بتوانید شیر را روی آن نصب کنید.

سپس شیر را برداشته و شلنگ‌های متصل به آن را از داخل اورینگ و حفره کاسه روشویی عبور دهید به گونه‌ای که به درستی در جای خود قرار گیرد.

مرحله ۵:

در ادامه با واشر و پیج‌ها اقدام به بستن شیر روشویی جهت محکم شدن شیرآلات به سینک کنید. در واقع بعد از قرار دادن واشر، مهره زیربند داخل جعبه را برداشته و در محل مربوط موجود در زیر شیر با دست ببندید و بعد از آن با آچار مخصوص مهره‌ی زیربند محکم کنید تا در جای خود ثابت شود.

مرحله ۶:

شلنگ پیسوار شیرها را از سمت دیگر ابتدا با دست و سپس با استفاده از آچار فرانسه به خطوط آب گرم و سرد وصل کنید. همچنین به یاد داشته باشید که شلنگ‌ها سمت راست را به آب سرد و شلنگ سمت چپ را نیز به آب گرم وصل کنید.

با نگه‌ داشتن شیلنگ‌ها در هنگام بستن، از پیچش و تاخوردگی شدید آنها جلوگیری نمایید. رعایت نکردن این مورد باعث باز شدن شلنگ از زیر شیر و خرابی آن می گردد.

مرحله ۷:

برای امتحان کردن و آزمون نشتی اتصالات و اطمینان از صحیح بودن عملیات نصب، جریان آب گرم و سرد را از طریق شیرهای پیسوار باز کنید. حداقل ۳۰ ثانیه شیرها را باز کنید تا عملکرد شیرآلات را بررسی کرده باشید. جهت اطمینان از اینکه هیچ نشتی وجود ندارد، اتصالات را چک کنید. حالا شیر شما آماده استفاده شده و نصب کامل شده است.

مراحل نصب شیر روشویی در مدل‌های مختلفی تا حدودی با هم تفاوت داشته اما اتصالات انجام شده از شیلنگ زیر روشویی به شیرآلات با مراحل معرفی شده در این قسمت به راحتی قابل انجام است.

به طور معمول شیرهای روشویی و ظرفشویی با استفاده از یک اورینگ، ۲ عدد پیچ زیربند، دو عدد واشر و ۲ مهره زیربند با کمک آچار و پیچ گوشتی بر روی سینک بسته می شوند.

همچنین می‌توانید به کمک چسب سیلیکونی محل اتصال شیر روشویی و سنگ روشویی را به خوبی عایق بندی کنید.

 

ارتفاع نصب شیرهای روشویی

روشویی‌ها به دوبخش تقسیم بندی می‌شوند:

الف- روشویی‌های پایه دار

ب- روشویی‌هایی که پایه ندارند.

نکته مهم در نصب شیر روشویی خروجی لوله فاضلاب آن است که باید در اتفاعی حدود ۴۰ تا ۴۵ سانتی متری در نظر گرفته شود. در این حالت به راحتی می‌توانیم خروجی سیفون روشویی را به فاضلاب نصب کنیم.

استاندارد نصب روشویی در ارتفاع ۸۰ سانتی متری است. بنابراین باید شیرهای پیسوار از کف حدود ۵۵ سانتی متر بالاتر نصب شده باشند. عمق روشویی‌ها بین ۴۰ تا ۵۰ سانتی متر متغیر است و دهانه هر روشویی نیز بین ۴۰ تا ۶۰ سانتی متر می باشد.

اگر روشویی از نوع پایده دار باشد، ارتفاع این روشویی‌ها به طور استاندارد حدود ۸۰ سانتی متر است. بنابراین تنها کافی است که شیرآلات را بر روی جایگاه مشخص شده نصب کنید.

همچنین برای نصب روشویی‌های بی پایه و یا نیم پایه که جدیدا وارد بازارشده‌اند هم باید همین ارتفاع ۸۰ سانتی متری در نظر گرفته شود.

نکته مهم دیگری که در هنگام نصب شیرآلات بهداشتی باید مدنظر قرارداد، سوراخ کاری برای نصب روشویی به دیوار می‌باشد که فاصله سوراخ‌های در نظر گرفته شده برای نصب روشویی باید ۷۵ سانتی متر باشد.

 

ارتفاع نصب آینه سرویس بهداشتی

آنچه که درباره ارتفاع نصب آینه سرویس بهداشتی اهمیت دارد، این است که آینه دستشویی و یا حمام در میانگین خطوط دید کاربران از آینه باشد.

ارتفاع نصب روشویی را در بالا توضیح دادیم که باید بین ۸۰ تا ۸۵ سانتی متر دیده شود. در نتیجه با توجه به روال استاندارد و معمول در بالای روشویی باید آینه‌ای نصب شود.

این آینه می‌تواند در هر ارتفاعی بسته به سلیقه شما باشد ولی در نظر داشته باشید که استاندارد نصب آینه در ارتفاع ۱۵۰ سانتی متری دیده می‌شود.

در حالت معمول همین ۱۵۰ مناسب‌ترین ارتفاع است. اما اگر از خانواده‌های قد بلندتر و یا قد کوتاه‌تر هستید باید کمی در این اندازه تجدید نظر کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران دوش را در شبکه های اجتماعی دنبال نموده و توسط واتساپ با ما در ارتباط باشید…